Në mbështetje të ëndrrave dhe pasioneve të fëmijëve të familjës tonë të madhe të Shërbimit Social Shtetëror, në ambientet e Zyber Hallullit  Drejtoresha e Shërbimit Social Shtetëror znj. Reme Xholi mirëpriti Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Albana Koçiu.

Fëmijët dhe të rinjt prezantuan talentet dhe pasionet që ato ndjekin në art, muzikë, sport e kulturë. Si suprizë në këtë aktivitet erdhi ftesa e znj. Goldi Halili drejtuar Belkisës, një prej vajzave që ka shprehur shpesh pasionin për futbollin dhe dëshirën për tu marrë me sport. Prej muajt nentor Belkisa do të ketë kontratën e saj të parë si pjesë e klubit të futbollit KF Tirana për femra.