Drejtore: Alfred Muharemi

Rruga: Rifat Bodinaku pas Ministrise se Jashteme

Tel : 044527348

Drejtor: Petrit Ismailati

Rruga:”Aleksander Goga”,lagjia 11 perball Gjykates

Tel : 052226096

Drejtore: Elona Hoxha

Lagjia “30 vjetori” Berat

Tel : 032235610

Drejtore: Magdalena Margariti

Qafa e Pazarit

Tel : 084264557

Drejtor: Eno Koleka

Sheshi 4 Heronjte,prane bashkise Vlore

Tel : 033227891

Drejtor: Azem Elezaj

Lagja Nr. 2, rruga ” Dituria “, prapa Hotel ” Gjallices “

Tel : 024223287

Drejtore: Valbona Tula

Lagjia:”Qemal Stafa”rr:Zogu i 1

Tel : 022240033

Drejtor: Keler Sufja

Rr.Luigj Gurakuqi,kati i 2-të,përballë Prefekturës, Lezhë

Tel : 021522218

Drejtore: Entela Fejzo

Ish menca e Parkut te Mallrave Korce

Tel : 052254825

Drejtor : Borëbardha Ademi

Bulevardi: Elez Isufi,Peshkopi

Tel : 021823279

Drejtor:Albert Sema

Lagjia “Kastrioti” Fier

Tel : 034502725

Drejtore: Etleva Mezini

Lagjia “Kongresi i Elbasanit” pall: 35 ,hyrja nr: 3

Tel : 054510501


Untitled Document

PAGESA

Informacion për skemën e Ndihmës Ekonomike dhe Pagesat për Aftësinë e Kufizuar.

SHERBIME

Informacion dhe udhëzime për Rrjetin e Institucioneve të Përkujdesit Social.


REGJISTRI ELEKTRONIK KOMBETAR

Informacion për projektin pilot të modernizimit të NE në tre qarqe pilot: Tiranë, Durrës dhe Elbasan.