Media është një faktor i rëndësishëm në sinjalizimin dhe monitorimin e problematikës shoqërore në vend. Shërbimi Social Shtetëror e konsideron median një partner të vyer në përpjekjen për të përmirësuar cilësinë e shërbimeve duke informuar publikun për legjislacionin dhe politikat sociale si dhe duke sensibilizuar komunitetet për nevojën e bashkëpunimit dhe koordinimit të burimeve financiare dhe njerëzore për  të ndihmuar kategoritë në nevojë. Nga ana tjetër, Shërbimi Social u kërkon gazetarëve të respektojnë  rregullat e etikës, privacisë dhe mbrojtjen e të dhënave personale gjatë raportimeve që prekin kryesisht të miturit, personat me aftësi të kufizuar , viktimat e dhunës në familje, të trafikimit, etj.

Sqarim mbi lajmin e pavërtetë të publikuar “Mijëra personave me aftësi të kufizuara nuk u njihet libreza e invaliditetit”, në Gazeta.al

 Intervista e Drejtoreshës së Përgjithshme të SHSSH, znj. Etleva Bisha për VizionPlus – Verifikohet Ndihma Ekonomike

 Intervista e Drejtoreshës së Përgjithshme të SHSSH, znj. Etleva Bisha për Ora News – Monitorim kundër abuzimeve me ndihmën ekonomike gjatë fushatës.

“7 pa 5″,Vizion Plus-Një 8 Mars ndryshe në kolektiv

Intervistë/ Bisha: Planet sociale dhe roli i nënshkrimit të pakteve me bashkitë

“7 pa 5 “,Vizion Plus -Shqiptarët dhe njerëzit në nevojë

Star Plus TV- Shërbimi Social dhe sfidat e së ardhmes

Fiks Fare,23 Dhjetor 2016 -Rasti i Z. Ilir Zeqiri

Mbështetja e Kombeve të Bashkuara për përfshirjen sociale në Shqipëri

Shpëtohet nga dhuna nëna dhe dy fëmijët e saj

Misioni i Familjes Kujdestare

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm të SHSSH në Takimin Kombëtar mbi shtrirjen e skemës së re të ndihmës ekonomike

Prezantimi i shtrirjes së skemës së re të Ndihmës Ekonomike

Streha e re e Xhensilës

Sherbimi Social: Statusin e jetimit e japim ne

Korçë, rehabilitohet në komunitet 81-vjeçarja, e moshuara “nis të jetojë”

SHSSH ndihmon familjen e gurethyesit ne Pogradec

Interviste me Drejtoren e Pergjithshme te SHSSH-se Etleva Bisha, Revista MAG, Gusht 2014, fq 36

Qendër e re shërbimesh për vajzat në Lezhë

Nis kampi i parë veror për fëmijët e QTE-së

Shqipëria Solidare:”Si aplikohet për ndihmë ekonomike në qarqet e projektit”

Globe i bashkohet Miqve të Shërbimit Social

Prezantimi i skemes se re te ndihmes ekonomike- Zeri i Amerikes, 12 maj 2014

SHSSH merr në mbrojtje dy të mitur ne Elbasan- Ora News

SHSSH merr ne perkujdesje Fatjonen- Agon Channel

SHSSH merr në mbrojtje të miturën e abuzuar

Shqipëria dhuron për Shtëpinë e Fëmijës Tiranë - A1 Report

Interviste e Drejtores së Përgjithshme të SHSSH-së, Etleva Bisha- Top Channel

Interviste e Drejtores se Përgjithshme të SHSSH-së, Shqipëria dhuron- Vizion Plus

Përkujdesja sociale në Shqipëri, cfarë ofron?- Albanian screen

 


Untitled Document

PAGESA

Informacion për skemën e Ndihmës Ekonomike dhe Pagesat për Aftësinë e Kufizuar.

SHERBIME

Informacion dhe udhëzime për Rrjetin e Institucioneve të Përkujdesit Social.


REGJISTRI ELEKTRONIK KOMBETAR

Informacion për projektin pilot të modernizimit të NE në tre qarqe pilot: Tiranë, Durrës dhe Elbasan.