Ne nuk po presim ditën e fundit të vitit për të festuar. Me miqtë e Shërbimit Social Shtetëror organizuam një aktivitet festiv me koktejl dhe animatorë. Babagjyshi nuk e ka harruar thesin e dhuratave as këtë vit! Atmosfera e fundvitit është thjesht në fillimet e saj, aktivitete të tjera na presin!

Mirënjohje për miqtë tanë që këtë fundvit vendosën të bënin më të bukura festat e fëmijëve të familjes sonë të Zyber Hallullit.