Në atmosferën e festave, si çdo fundviti Shtëpia e Foshnjës “ Hannah dhe Rozafa”, mes perqafimesh të ngrohta të fëmijëve së bashku me Drejtoreshën e Përgjithshme të Shërbimit Social Shtetëror znj. Reme Xholi dhe me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Albana Koçiu, kaluan disa momente festive me të vegjëlit, duke shpërndarë dhurata dhe urime të ngrohta për secilin.