•  admin
  •  

Shërbimi Social Shtetëror kallëzon në Prokurori Kryetarin e Bashkisë Kamëz, Kryetarin dhe anëtarët e Këshillit Bashkiak Kamëz, punonjësit e seksionit të NE dhe AK të Bashkisë Kamëz  dhe ish-Sekretarin e Përgjithshëm të Prefektit të Qar... më shumë

  •  admin
  •  

53 familje rome po trajtohen me mjekë e psikologë prej afro 3 muajsh në Qendrën Tranzitore të Emergjencave. Fëmijët po ndjekin shkollat e zonës, burrat janë vetëpunësuar në riciklimin e mbetjeve urbane, ndërsa gratë janë futur në disa kurs... më shumë

  •  admin
  •  

E dashur ____________, Më lejo të të uroj që në fillim festën e Mësuesit dhe të shpreh mirënjohjen time të veçantë për përkushtimin e treguar ndaj fëmijëve në institucionet e përkujdesit social. Janë mësuesit si ju ata që pjesën më ... më shumë

  •  admin
  •  

Tiranë, 26.03.2014- Shërbimi Social Shtetëror prezantoi në prani të përfaqësuesve të biznesit, organizatave ndërkombëtare dhe partnerëve lokalë nismën më të re të titulluar “Miqtë e Shërbimit Social.”  Drejtoresha e Përgjithshme e ... më shumë