DEKLARATË PËR SHTYP   Tiranë, 1 tetor 2014- Shërbimi Social Shtetëror dëshiron të informojë opinionin publik, nisur edhe nga rasti i fundit I publikuar në media,  se Statusi i Jetimit jepet në përputhje me ligjin nr. 8153, datë 31.10.1... më shumë

  •  sonila
  •  

Në kuadër të bashkëpunimit midis Shërbimit Social Shtetëror dhe “Terre des hommes” me synim përmirësimin e ofrimit të shërbimeve të kujdesit dhe mbrojtjes për fëmijët në Institucionet e Përkujdesit Shoqëror, përmes forcimit t... më shumë