•  admin
 •  

                                                                                                              […]

 •  admin
 •  

Milena Bekteshi është nënë e dy fëmijëve. Por dhembshurinë dhe dashurinë e saj, kërkon t’ia ofrojë edhe një femije të shtëpisë së foshnjes , të braktisur nga prindërit apo të lënë në jetimore për shkak të pamundësisë ekonomike p... më shumë

 •  admin
 •  

  Shpëtohet nga dhuna gruaja me 10 urdhëra mbrojtjeje,SHSSH e strehon në një qendër. Shërbimi Social Shtetëror largon nga banesa 29 vjeçaren Ermira Rinxhi, e cila kishte 10 urdhëra mbrojeje nga Gjykata kundër ish- bashkëshortit dhe ish-vje... më shumë

 •  admin
 •  

Në datë 8 dhjetor 2016 u organizua Konferenca Përmbyllëse e 16 Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës. Në kuadër të projektit “Fushatë mediatike ndërgjegjësimi: #ShtoZërinTënd”, që FGE po zbaton, mbështetur nga Agjensitë e Kombeve të B... më shumë

 •  admin
 •  

Ngjarjet e fundit në Fier e Korcë na kanë shokuar të gjithëve. Janë jetë të humbura, që të gjithë bashkë mund t”ua kishim parandaluar fundin tragjik. Eshtë një ditë për të reflektuar të gjithë, çfarë duhet të ndryshojmë, çfarë d... më shumë

 •  admin
 •  

#imPAKT I MIRËQËNIES SOCIALE 200 karroca morrën sot për herë të parë, 200 persona me aftësi të veçanta. Përditë në ndihmë dhe shërbim të njerëzve që kanë më shumë nevojë për dorën e shtetit. Bashkë për një Pakt Kombëtar të Mir... më shumë