•  admin
  •  

Çdo  fëmijë ka të drejtë të rritet në një mjedis familjar, në një atmosferë gëzimi, dashurie dhe mirëkuptimi për te patur një zhvillim të plotë dhe harmonik të personalitetit. Ne sot, festuam 1 Qershorin si një familje e madhe. Bashkë... më shumë

  •  admin
  •  

VENDE TË LIRA NË SHËRBIMIN CIVIL! Sezoni Shtator-Dhjetor 2015! APLIKO TANI! Departamenti i Administratës Publike njofton se ka filluar shpalljen e vendeve të reja në administraten publike, pjesë e shërbimit civil. Të gjithë të interesuarit duhe... më shumë

  •  admin
  •  

Në ditën ndërkombëtare për të moshuarit, Ministri Klosi dhe Drejtoresha e Përgjithshme e SHSSH ishin mes të moshuarve të Shtëpisë së të Moshuarve Tiranë. Në këtë Shtëpi marrin shërbim 49 të moshuar nga 370 të moshuar të rrjetit të 9... më shumë