Në 1 Maj – Ditën Ndërkombëtare të Punëtoreve #SHSSH ishte pjesë e Panairit Kombëtar të Punës 2018 me stendën e saj.
Specialistët e Shërbimi Social Shtetëror i’u dhanë përgjigje dhe orientime qytetarëve, për çdo pyetje që ata kishin në lidhje me programet e mbrojtjes sociale. Stenda jonë u vizitua dhe nga Kryeministri, Edi Rama.
#SHSSH do të vazhdojë të mbështesë të gjitha familjet dhe individët në nevojë drejt fuqizimit social-ekonomik me synim #Punësimin e tyre si zgjidhjen e vetme, kjo edhe falë marrëveshjes tonë me #SHKP
#SHSSH #MbështetjeSociale #Integrim #Punësim