Në 28 Dhjetor, në 28 qendra pëkujdesi, me pjesëmarrjen e Kryeministrit, Ministrave, deputetëve, kryetarëve të bashkive, partnerëve mediatikë, organizatave,personazheve publike dhe me zë,u organizuan aktivitete festive  nën moton #FestatDuanDashuri.  Aktivitetet filluan në Shtëpinë e të Moshuarve Tiranë,ku mori pjesë Kryeministri i vendit,Z. Edi Rama. 

15800285_10154327283986523_2404126154613830871_o 15775076_10154327283531523_4835120182166470773_o (1) 15625936_1811377859149850_8016219024902190839_o   15723401_1811486102472359_4658198767773501706_o 15776627_1811434795810823_7219446664579172591_o15776807_1811443005810002_3789812828971252062_o