Koordinatori për të drejtën e informimit të Shërbimit Social Shtetëror

Znj. Xhulia Musta

Nr. Kontakti: 044541842

E-mail: Xhulia.Musta@sherbimisocial.gov.al

Adresa:     Rr. Durrësit, Nr. 83, (Përballë gjimnazit ‘Qemal Stafa’), Tiranë

Orari:        E Hënë - E Enjte   08:00 – 16:30,    E Premte    08:00 – 14:00

______________________________________________________________________________________

Koordinatorët për të drejtën e informimit të Drejtorive Rajonale të SHSSH

Drejtoria Rajonale e SHSSH Korçë – Znj. Irena Bozdo, 0692877018, e-mail: irrnabozdo@yahoo.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Dibër – Z. Erjon Karasani, 0695261606, e-mail: joni-1989@live.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Shkodër – Z. Etjon Boshti, 0675437809, e-mail: eltijon.boshti@hotmail.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Tiranë – Znj. Tatjana Stojku, 0674570952, e-mail: hazizaj.t@gmail.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Durrës – Z. Drilon Kapllani, 069 2676781, e-mail: drilon_kapllani@yahoo.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Lezhë – Z. Marjan Pjetri, 0694248532, e-mail: Marjan.Pjetri@sociale.gov.al

Drejtoria Rajonale e SHSSH Vlorë – Z. Eno Koleka, 0692218135, e-mail: kolekae@yahoo.it

Drejtoria Rajonale e SHSSH Berat – Znj. Ervisa Alimi, 0693695694, e-mail: ervisa.alimi@gmail.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Fier – Z. Albert Sema, 0682251080, e-mail: Albert.Sema@sociale.gov.al

Drejtoria Rajonale e SHSSH Gjirokastër – Znj. Alba Meleqi, 0695785476, e-mail: Alba.Meleqi@sociale.gov.al

Drejtoria Rajonale e SHSSH Kukës – Znj. Eglantina Cengu, 0676433188, e-mail: eglabezati@gmail.com

Drejtoria Rajonale e SHSSH Elbasan – Znj. Matilda Kaleshi, 0699692357, e-mail: matildakaleshi@yahoo.com

_______________________________________________________________________________________

Koordinatorët për të drejtën e informimit e IPSH-ve

Shtëpia e Fëmijës “Zyber Hallulli” – Znj. Erjola Dajlanaj, 0694848497, e-mail: shfzyberhallulli@gmail.com

Shtëpia e të Moshuarve, Shkodër – Znj. Mirsada Rroji (Abdurrahmani), 0693295091, e-mail: mabdurrahmani@hotmail.com

Qendra e Zhvillimit Rezidencial, Durrës- Z. Ervin Shembitraku, 0695125642, e-mail: ervin-1000@hotmail.com

Qendra Polivalente Ditore, Kamëz – Z. Mehmet Durishti, 069 26 80 193, e-mail: mehmetdurishti@yahoo.com

Qendra Kombëtare e Trajtimit të Viktimave të Trafikimit – Znj. Suela Asllani, 0692649181, e-mail: suelaasllani@gmail.com

Qendra Kombëtare e Trajtimit të Viktimave të Dhunës në Familje – Znj. Alfrida Koroni, 0674190062, e-mail: alfridakoroni@gmail.com

Qendra Kombëtare Tranzitore e Emergjencave- Znj. Alma Kapidanja, 0683577650, e-mail:almakapidanja@yahoo.com

Qendra e Zhvillimit, Tiranë – Znj. Aurora Karaj, 0684224351, e-mail: aurorakaraj11@gmail.com

Shtëpia e Foshnjës, Tiranë – Znj. Orjeta Metaj (Hasanaj), 0692537150, e-mail: orjetametaj@yahoo.com

Shtëpia e të Moshuarve, Tiranë – Znj. Klodiana Baxho, 0698360211, e-mail: kbaxho@yahoo.com

 

 

 

Untitled Document

PAGESA

Informacion për skemën e Ndihmës Ekonomike dhe Pagesat për Aftësinë e Kufizuar.

SHERBIME

Informacion dhe udhëzime për Rrjetin e Institucioneve të Përkujdesit Social.


REGJISTRI ELEKTRONIK KOMBETAR

Informacion për projektin pilot të modernizimit të NE në tre qarqe pilot: Tiranë, Durrës dhe Elbasan.