Mirëmëngjes nga Shtëpia e Gjyshërve të Shërbimit Social. Mëngjesin e parë të këtij tetori e kaluam me gjyshërit e Shtëpisë së të Moshuarve në Tiranë.

1 tetori është Dita Ndërkombëtare e Moshës së Tretë, në të cilën ne gjithnjë e më tepër duhet të promovojmë një shoqëri miqësore për të gjitha moshat.Shërbimi Social Shtetëror falenderon vogëlushët e kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare që realizuan një program artistik për ta bërë ditën e gjyshërve akoma më të bukur.

Gëzuar Ditën tuaj! Qofshi të shëndetshëm e jetëgjatë!