[…]

Milena Bekteshi është nënë e dy fëmijëve. Por dhembshurinë dhe dashurinë e saj, kërkon t’ia ofrojë edhe një femije të shtëpisë së foshnjes , të braktisur nga prindërit apo të lënë në jetimore për shkak të pamundësisë ekonomike p... më shumë

Ngjarjet e fundit në Fier e Korcë na kanë shokuar të gjithëve. Janë jetë të humbura, që të gjithë bashkë mund t”ua kishim parandaluar fundin tragjik. Eshtë një ditë për të reflektuar të gjithë, çfarë duhet të ndryshojmë, çfarë d... më shumë

#imPAKT I MIRËQËNIES SOCIALE 200 karroca morrën sot për herë të parë, 200 persona me aftësi të veçanta. Përditë në ndihmë dhe shërbim të njerëzve që kanë më shumë nevojë për dorën e shtetit. Bashkë për një Pakt Kombëtar të Mir... më shumë